+45 41 111 222 info@danhejs.dk

Danhejs

Vi er et firma som beskæftiger os med salg, udlejning, service, reparation, montage og demontering af tårnkraner, semimobilkraner, bæltekraner, hydrauliske minikraner, skrålifte, wirespil til stillads, person og materialehejs samt arbejdsplatforme.

Danhejs kan tilbyde komplet løsning, fra start til slut, gennemgang af projektet og byggepladsen, beregninger af de rigtige tårnkraner, person og materialehejs samt arbejdsplatforme og stålkonstruktioner i de rigtige størrelser.

Danhejs laver alle dokumentationer, beregninger samt skrivelser som er nødvendige til de rette myndighederne, og for at kunderne for den rigtige hjælp.

Vi har endvidere meget dygtige og  kompentete medarbejdere,  som har mere end 20 års erfaring i de respektive brancher.

Vi tilbyder vores program i hele Norden, hvor vi har flere samarbejdspartnere, der kan assistere vores kunder med deres behov.

Industri Sektionen

Danhejs kan som en ekstra og vigtig del af virksomheden, tilbyde, salg, service og montage af travers, portal, havne, sving og let-skinne kraner, samt salg, service og reparation af wire og kædetaljer samt wirespil.

Danhejs kan tilbyde reservedele og komponenter til de fleste kran mærker. Og vi kan ligeledes tilbyde salg, service og montage af løfteborde, læsseramper samt løftegrej.

Stål Afdeling

Danhejs kan fremstille stål konstruktioner og udføre smedearbejde med certificeret smede, Danhejs udføre envidere montering af stålkonstruktioner. Stålkonstruktioner og smedearbejde udføres i henhold til EN-1090. 

Service Afdelingen

Vores service afdeling kan tilbyde service i hele landet, og som har en 24/7 vagt ordning.