+45 41 111 222 info@danhejs.dk

Udlejning af tårnkraner

Danhejs har udlejning af tårnkraner i hele norden, og her benytter vi os af RAIMONDI til vores udlejnings forretning, dette foregår blandt andet i samarbejde med RAIMONDI, og det gør os til en stærk og seriøs partner når det gælder udlejning, service og reparation af tårnkraner.

Danhejs har konduktører som køre rundt i hele landet, så skulle de have et kran behov står vi naturligvis til  Deres rådighed, med alle de nødvendige informationer samt dokumentationer som behøves.

Af tårnkraner kan vi tilbyde RAIMONDI og de er alle sammen af nyere dato, hvilket gør at vores kraner er meget driftsikker, og det er et velkendt mærke i kranbranchen.

Tårnkraner: 150 tm kraner til 650 tm kraner. Der er mere detaljeret oplysninger og skemaer om de respektive kraner i vores side med tårnkraner.

vi kan være behjælpelig med beregning af de rigtige størrelser af tårnkraner, samt involveret i processen fra start med logistikken, montering samt demontering og transport væk igen fra pladsen, det betyder at vi kan tilbyde en komplet løsning.

vi har endvidere samarbejdspartnere i Norden som er os behjælpelig med montering samt service i de andre lande.

Alle vores tårnkraner er fra RAIMONDI, og alle vores udlejnings kraner er af nyere dato, dette gør at de er meget driftsikker.

Udlejning af bæltekraner

Danhejs har en videre udlejning af bæltekraner fra LIEBHERR.

Vores standard størelse er fra 60 ton til 300 ton. Hvis der er ønske om større kraner, er dette også muligt. Danhejs har valgt at bruge LIEBHERR kraner, da dette er et stærkt og anerkendt mærke. Vi har egne kranfører til både tårnkraner og bæltekraner 

Vi kan være behjælpelig med beregning af de rigtige størrelser af bæltekraner, samt involveret i processen fra start med logistikken, montering samt demontering og transport væk igen fra pladsen, det betyder at vi kan tilbyde en komplet løsning.